Geïnteresseerd?

  Neem contact op met ons of doe een verzoek online.

  Consulting Broshure

  Impress clients new and existing with elite business consulting brochures.

  DOWNLOAD PDF

  Over Mondzorg Soestdijk

  Mondzorg Soestdijk is de enige vrijgevestigde praktijk voor mondhygiëne in Soestdijk. De praktijk is gevestigd op een zichtlocatie, direct na binnenkomst van de gemeente Soest, vanuit de kant van Paleis Soestdijk.

  U wordt geholpen door de ervaren mondhygiëniste Emine Demir. Emine heeft jarenlange ervaring bij een tandartsenpraktijk in Utrecht opgebouwd. Hieronder stelt zij zich voor:

  “Als mondhygiëniste is het voor mij belangrijk om u op een rustige en zorgvuldige manier te behandelen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om uw gebit nog beter te onderhouden. Daarom volg ik regelmatig bij- en nascholingscursussen. Ook ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten en staat mijn praktijk ingeschreven in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM).

  Tevens ben ik lid van ICO-groep binnen Eemland, waarbij wij maandelijks als groep mondhygiënisten ervaringen delen en nieuwe informatie tot ons nemen door de ontwikkelingen op de voet te volgen en deze met gastsprekers te versterken.

  Ik ben al sinds 2007 een enthousiaste en gedreven mondhygiëniste die graag mensen wil helpen hun gebit gezond en mooi te leren houden. Bij mijn praktijk wordt de tijd genomen om u op uw gemak te stellen en van goed advies te voorzien, waardoor u ook uw gebit langer gezond en sterk kunt behouden.

  Iedere patiënt krijgt van mij die aandacht welke nodig is om angsten te reduceren. Ik geef goede praktische adviezen en waar nodig behandel ik het tandvlees, waardoor er een betere conditie van het tandvlees ontstaat. Als het tandvlees in een goede conditie verkeert, wordt de hele conditie van de mond verbeterd waardoor een tandartsbezoek een fluitje van een cent wordt!

  Ik heb als doel monden gezonder te maken waardoor de hele mens beter functioneert. Bovendien voorkomt een gezonde mond andere ziektes elders in het lichaam, zoals hart- en vaatziekten of diabetes.

  Planning Stats

   Contact Us

   Contact for any
   Kind of Information

   Call us at this number

   1800 667 3322